Bananbrød med sjokolade

Baking
>60 min
Antall porsjoner:
Deilig bananbrød med sjokolade. Perfekt å bruke de overmodne bananene dine til!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

3 modne bananer
3 ss Helios Lønnesirup
3/4 cup valgfri melk
3 ss Helios Kokosolje
1/4 Cup Helios Mandelsmør
1 ss Helios Chiafrø + 4 ss vann
1/2 cup Helios Kokossukker
3 Cups valgfritt mel (for eksempel en blanding av Helios Speltmel, bokhvetemel og mandelmel)
Klype Helios Himalayasalt
1 ts Helios Vaniljepulver
1 ts Helios Bakepulver
70 g valgfri mørk sjokolade

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 190C.
Mos bananene i en bolle med en gaffel.
Tilsett lønnesirup, melk, kokosolje, mandelsmør og bland alt godt sammen.
I en liten bolle; bland sammen chiafrø og vann og rør godt før du vender det inn i bollen med de bløte ingrediensene.
I en annen bolle; bland sammen mel, salt, vaniljepulver og bakepulver.
Vend inn den tørre blandingen med den våte blandingen.
Smelt sjokoladen i vannbad.
Smør en liten brødform med kokosolje/smør godt i kantene og hell halvparten av bananbrødrøren oppi.
Vend litt av den smeltede sjokoladen i, og hell over resten av bananbrødrøren.
Topp med enda litt mer smeltet sjokolade.
Stek bananbrødet i 50 min eller til det blir gyllent.
Avkjøl på rist og nyt!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter