Del rødløk i tynne skiver eller ringer. Legg de i et glass med lokk til som du kan oppbevare de i.
Kok opp vann, eplecidereddik og sukker under omrøring, slik at sukkeret blir oppløst.
Hell den varme blandinga over rødløken og la det stå på benken til det har blitt avkjølt. Skru på lokket og oppbevar i kjøleskap til du trenger det. Nyt syltet rødløk på taco, skiver, gryter eller salat. Det perfekte tilbehøret!
Ingredienser
1 rødløk
1 dl vann
1 dl Helios Eplecidereddik
1 dl sukker
1 klype Helios Himalayasalt
Instruksjoner
Del rødløk i tynne skiver eller ringer. Legg de i et glass med lokk til som du kan oppbevare de i.
Kok opp vann, eplecidereddik og sukker under omrøring, slik at sukkeret blir oppløst.
Hell den varme blandinga over rødløken og la det stå på benken til det har blitt avkjølt. Skru på lokket og oppbevar i kjøleskap til du trenger det. Nyt syltet rødløk på taco, skiver, gryter eller salat. Det perfekte tilbehøret!