Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Søtpotet Crostini
Forrett
45 min
Antall porsjoner:
Denne godbiten er en perfekt match og superenkel å lage.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
1 stk søtpotet, i skiver
2 ss Helios Olivenolje
100 g fetaost, smuldret
1/2 stk økologisk eple, i skiver
1 håndfull fersk timian
1 håndfull Helios Valnøtter, grovhakket
Helios Agavesirup etter smak
Forvarm ovnen til 225 grader.
Vask, rens og del søtpoteten i ca. en cm tykke skiver.
Legg over på ett bakebrett med bakepapir og pensle med olivenolje.
Sett midt i ovnen og stek i ca 15 min, ta brettet ut, snu og stek videre i 15 min til de er gylne.
Imens søtpoteten står i ovnen renser og deler du eple i skiver, smuldrer fetaosten, grovhakker nøttene og timian.
Legg de ferdigstekte skivene over på ett serveringsfat.
La de avkjøles noe før du topper med fetaost, epler, nøtter, timian og agavesirup
Ingredienser
1 stk søtpotet, i skiver
2 ss Helios Olivenolje
100 g fetaost, smuldret
1/2 stk økologisk eple, i skiver
1 håndfull fersk timian
1 håndfull Helios Valnøtter, grovhakket
Helios Agavesirup etter smak
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 225 grader.
Vask, rens og del søtpoteten i ca. en cm tykke skiver.
Legg over på ett bakebrett med bakepapir og pensle med olivenolje.
Sett midt i ovnen og stek i ca 15 min, ta brettet ut, snu og stek videre i 15 min til de er gylne.
Imens søtpoteten står i ovnen renser og deler du eple i skiver, smuldrer fetaosten, grovhakker nøttene og timian.
Legg de ferdigstekte skivene over på ett serveringsfat.
La de avkjøles noe før du topper med fetaost, epler, nøtter, timian og agavesirup
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Lignende oppskrifter
Glutenfrie grove baguetter
Middagsbrød med chili
Tomat- og mozzarellasalat
Avokadohummus med sitronjuice
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier