Søtpotet på grillen er utrolig godt, litt forberedelser må til med det er det
så absolutt verdt! Server med yoghurt, pesto og topp med litt frisk dill.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
1 stk stor søtpotet
Helios Olivenolje
Salt og pepper etter smak
Yoghurt
1 dl yoghurt naturell
1 ss sitron, saften av
Salt og pepper etter smak
1 glass Helios Pesto
Frisk dill
Start med å koke søtpoteten til du kan stikke en gaffel i den.
Dette vil ta ca. 10 minutter avhengig av størrelsen på poteten.
Når poteten er kokt tar du den til side og tar den avkjøles noe før du
deler den i båter.
Bland sammen yoghurt, sitronsaft, salt og pepper.
Sett til side.
Bland sammen olivenolje, salt og pepper.
Pensle båtene og legg på en middels varm grill.
La de grilles i 2-3 minutter pr. side, avhengig av størrelse.
Server med yoghurt, pesto og frisk dill.
Ingredienser
1 stk stor søtpotet
Helios Olivenolje
Salt og pepper etter smak
Yoghurt
1 dl yoghurt naturell
1 ss sitron, saften av
Salt og pepper etter smak
1 glass Helios Pesto
Frisk dill
Instruksjoner
Start med å koke søtpoteten til du kan stikke en gaffel i den.
Dette vil ta ca. 10 minutter avhengig av størrelsen på poteten.
Når poteten er kokt tar du den til side og tar den avkjøles noe før du
deler den i båter.
Bland sammen yoghurt, sitronsaft, salt og pepper.
Sett til side.
Bland sammen olivenolje, salt og pepper.
Pensle båtene og legg på en middels varm grill.
La de grilles i 2-3 minutter pr. side, avhengig av størrelse.