Bruschetta med pesto

Forrett
30 min
Antall porsjoner:
Bruschetta blir aldri feil, denne enkle varianten topper du med pesto, mozerella og tomater.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 stk god baguette
Helios Olivenolje til pensling av brød
1 glass Helios Pesto
100 g fersk mozzerella, i skiver

Tomater

100 g cherrytomater, delt i fire
1 dl Helios Olivenolje
2 ts balasamicoeddik
1 fedd hvitløk
salt og pepper etter smak

Instruksjoner

Del baguetten i skiver og stek i varm panne i olivenolje på begge sider til de er gylne, legg de deretter til side.
Del cherrytomater i fire og bland sammen med olivenolje, finhakket hvitløk, balsamico og smak deg frem med salt og pepper.
Del mozzarella i skiver og legg over brødet, topp med pesto og tomater

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter