BBQ-saus

Tilbehør
>60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 løk
3 fedd hvitløk
1 rød chili
1 ss Helios Olje
1/2 ts Helios Paprikapulver
1/2 ts salt
1 ts pepper
5 dl Helios Tomat passata
2 dl Helios Kokosblomstsukker
3 ss Helios Eplecidereddik
4-5 ss worchestershiresaus

Instruksjoner

Finhakk løk, hvitløk og chili.
Surr løken i olje til den er blank.
Ha i hvitløk og chili og alt krydderet.
Hell over tomat passata, eplecidereddik og worchestershiresaus.
Ha i sukkeret og rør godt.
Kok opp og la småkoke uten lokk i 1 time.
Kjør glatt med en stavmikser eller i en blender.
Avkjøl, fyll over på glass og oppbevar i kjøleskap.
Ta fram og pensle det du skal grille før og under grilling og nyt.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter