Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Sunne Twix-barer
Snacks
>60 min
Antall porsjoner:
Disse sunne twix-barene er du nødt til å teste!
Oppskriftskreatør:
Kaja Andrine Bratvedt
Ingredienser
Instruksjoner
Bunn
1 og 1/3 cup kokosmasse
2/3 cup Helios Mandler
1/2 cup Helios Lønnesirup
1 ts Helios Vaniljepulver
1/2 ts Helios Himalayasalt
Salt karamell
15 stk Helios Dadler
5 ss Helios Mandelsmør
3 ss Helios Kokosmelk
5 ss Helios Kokosolje
Klype Helios Himalayasalt (smak til)
Klype Helios Vaniljepulver
Sjokolade
100 gram råkakaosmør
50 gram råkakaopulver
2 ss Helios Lønnesirup
Klype Helios Himalayasalt (smak til)
Klype Helios Vaniljepulver
Bunn
Miks sammen mandler og kokosmasse i en blender til det blir i mindre biter og blander seg sammen.
Vend inn lønnesirup, vanilje og salt og bland godt sammen.
Bruk hendene dine til å dytte deigen ut jevnt over i en kakeform med bakepapir.
Salt karamell
Ha alle ingrediensene sammen i en blender og miks til du får en jevn masse.
Bruk hendene dine til å dytte karamellmassen ut jevnt over i kakeformen over bunndeigen.
Sjokolade
Smelt kakaosmøret forsiktig over vannbad.
Bland inn råkakao, lønnesirup, salt og vanilje og rør det godt sammen til du har sjokolade.
Hell sjokoladen over karamellmassen i kakeformen.
Sett kakeformen i fryseren og la den stå i ca. 1 time.
Del opp i like store deler og nyt!
Ingredienser
Bunn
1 og 1/3 cup kokosmasse
2/3 cup Helios Mandler
1/2 cup Helios Lønnesirup
1 ts Helios Vaniljepulver
1/2 ts Helios Himalayasalt
Salt karamell
15 stk Helios Dadler
5 ss Helios Mandelsmør
3 ss Helios Kokosmelk
5 ss Helios Kokosolje
Klype Helios Himalayasalt (smak til)
Klype Helios Vaniljepulver
Sjokolade
100 gram råkakaosmør
50 gram råkakaopulver
2 ss Helios Lønnesirup
Klype Helios Himalayasalt (smak til)
Klype Helios Vaniljepulver
Instruksjoner
Bunn
Miks sammen mandler og kokosmasse i en blender til det blir i mindre biter og blander seg sammen.
Vend inn lønnesirup, vanilje og salt og bland godt sammen.
Bruk hendene dine til å dytte deigen ut jevnt over i en kakeform med bakepapir.
Salt karamell
Ha alle ingrediensene sammen i en blender og miks til du får en jevn masse.
Bruk hendene dine til å dytte karamellmassen ut jevnt over i kakeformen over bunndeigen.
Sjokolade
Smelt kakaosmøret forsiktig over vannbad.
Bland inn råkakao, lønnesirup, salt og vanilje og rør det godt sammen til du har sjokolade.
Hell sjokoladen over karamellmassen i kakeformen.
Sett kakeformen i fryseren og la den stå i ca. 1 time.
Del opp i like store deler og nyt!
Relaterte produkter
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Kokosmelk
400 ml
Helios Mandler
150 g
Lignende oppskrifter
Glutenfrie muffins
Glutenfri bananbrød
Glutenfri kakemenn
Glutenfrie brownies
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent