Sjokoladecookies blir aldri feil! Disse er laget med cashewsmør.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
4 dl hvetemel
2 ts salt
1 ts natron
2 ts Helios Vaniljepulver
1 ts espressopulver
200 g Helios Cashewsmør
300 g Helios Rårørsukker
1 stk økologisk egg
1 stk økologisk eggeplomme
300 g økologisk sjokolade
Forvarm ovnen til 180 grader.
Bland sammen hvetemel, salt, natron, vaniljepulver og espressopulver. Varm opp cashewsmøret og ta det av platen. I en kjøkkenmaskin blander du sammen rårørsukker, vaniljepulver, espressopulver og cashewsmør. Kjør i noen minutter til det er godt blandet.
Bruk en sleiv og bland inn egg og eggeplommer. Så tilsetter du de tørre ingrediensene litt etter litt til alt er blandet sammen. Grovhakk sjokoladen og vend inn i deigen.
Ved hjelp av en spiseskje lager du små topper med deig og fordeler utover stekebrett med bakepapir. Pass på at det er god avstand mellom. Stekes i ca. 12-14 minutter til de er gylne, avkjøl på rist.
Ingredienser
4 dl hvetemel
2 ts salt
1 ts natron
2 ts Helios Vaniljepulver
1 ts espressopulver
200 g Helios Cashewsmør
300 g Helios Rårørsukker
1 stk økologisk egg
1 stk økologisk eggeplomme
300 g økologisk sjokolade
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 180 grader.
Bland sammen hvetemel, salt, natron, vaniljepulver og espressopulver. Varm opp cashewsmøret og ta det av platen. I en kjøkkenmaskin blander du sammen rårørsukker, vaniljepulver, espressopulver og cashewsmør. Kjør i noen minutter til det er godt blandet.
Bruk en sleiv og bland inn egg og eggeplommer. Så tilsetter du de tørre ingrediensene litt etter litt til alt er blandet sammen. Grovhakk sjokoladen og vend inn i deigen.
Ved hjelp av en spiseskje lager du små topper med deig og fordeler utover stekebrett med bakepapir. Pass på at det er god avstand mellom. Stekes i ca. 12-14 minutter til de er gylne, avkjøl på rist.