Cashewsmør og havregryn cookies

Snacks
>60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1/2 cup Helios Cashewsmør
1/4 cup Helios Moste Epler
3/4 cup Helios Kokossukker
2 ts Helios Vaniljepulver
1/2 ts Helios Bakepulver
1/2 ts Helios salt
2 cup Helios Havregryn
Mørk sjokolade, hakket (så mye du ønsker!)

Instruksjoner

Forvarm stekeovnen på 175 grader.
Bland sammen cashewsmør, eplemos og kokossukker i en bolle.
Ha havregryn i en mikser og miks i ca. 30 sekunder til grynet blir til mel.
Vend inn vanilje, bakepulver, salt og havregrynmelet inn i cashewsmørblandingen og bland det godt sammen. Det letteste er å bruke hendene!
Ha i så mye mørk sjokolade du ønsker og bland det godt inn.
Dekk til bollen og la den stå i kjøleskapet i ca 1 time.
Bruk hendene dine til å forme små cookies og legg de på et stekebrett med bakepapir.
Stek i ca 10-15 minutter.
Avkjøl og nyt!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter