Makaronisalat

Lunch
30 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1,5 dl majones
1,5 dl lettrømme
1 ts honning
1 ss sitronsaft
3-4 skiver sylteagurk
1 ts Helios Paprikapulver
salt og pepper
250 g makaroni
3-4 vårløk
1 rød paprika
100 g Helios Mais
3-4 egg

Instruksjoner

Kok makaroni til den er kokt men fremdeles har litt tyggemotstand. Skyll makaronien i kaldt vann gjennom et dørslag og sett til side.
Hardkok eggene og kjøl de ned i kaldt vatn. Skrell de og del i fire eller åtte biter.
Rør sammen majones, lettrømme, honning, paprikapulver, sitron og finhakket sylteagurk.
Vend makaronien inn i dressingen og bland så inn mais, paprika og vårløk i små biter. Du trenger ikke blande de helt inn, da beholder de fargen sin, så ser salaten litt mer fargerik ut på bordet.
Legg eggene over og krydre med salt og pepper igjen.
Servér salaten som den er, med godt brød til, eller som tilbehør til grillmat eller på et koldtbord. Velbekomme!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter