Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Wraps med krydret søtpotet, kidneybønner og guacamole
Hovedrett
45 min
Antall porsjoner: 3
Oppskriftskreatør:
Mia Skrataas / miasmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
Krydrede søtpoteter
1 søtpotet
3 ss Helios Rapsolje
1,5 ts Helios Spisskummen
1,5 ts Helios Paprikapulver
0,5 ts cayennepepper
0,5 ts salt
Annet fyll
1 løk
1 paprika
1 boks Helios Kidneybønner
1 ss Helios Rapsolje
1 ss Helios Lønnesirup
0,5 lime
1 håndfull fersk koriander
Guacamole
2 avokado
1 fedd hvitløk
2 tomater
0,5 ts Helios Urtesalt
0,5 lime
6 tortillalefser
Skrell søtpoteter og kutt dem i terninger.
Legg terningene på et stekebrett, hell over olje og dryss over krydder.
Stek det hele i forvarmet ovn, 225 °C i til de er møre, i omlag 20 minutter.
Finhakk hvitløk til guacamole og hakk tomat forholdsvis fint.
Klem noe av saften ut av tomaten og bland hvitløk og tomat med most avokado.
Smak til med lime og urtesalt.
Hakk paprika og løk grovt og fres det hele raskt på sterk varme med litt rapsolje.
Skru ned varmen og tilsett limesaft og lønnesirup.
Rør inn terningene av søtpotet.
Server wraps med fyllet, guacemole og topp med koriander.
Ingredienser
Krydrede søtpoteter
1 søtpotet
3 ss Helios Rapsolje
1,5 ts Helios Spisskummen
1,5 ts Helios Paprikapulver
0,5 ts cayennepepper
0,5 ts salt
Annet fyll
1 løk
1 paprika
1 boks Helios Kidneybønner
1 ss Helios Rapsolje
1 ss Helios Lønnesirup
0,5 lime
1 håndfull fersk koriander
Guacamole
2 avokado
1 fedd hvitløk
2 tomater
0,5 ts Helios Urtesalt
0,5 lime
6 tortillalefser
Instruksjoner
Skrell søtpoteter og kutt dem i terninger.
Legg terningene på et stekebrett, hell over olje og dryss over krydder.
Stek det hele i forvarmet ovn, 225 °C i til de er møre, i omlag 20 minutter.
Finhakk hvitløk til guacamole og hakk tomat forholdsvis fint.
Klem noe av saften ut av tomaten og bland hvitløk og tomat med most avokado.
Smak til med lime og urtesalt.
Hakk paprika og løk grovt og fres det hele raskt på sterk varme med litt rapsolje.
Skru ned varmen og tilsett limesaft og lønnesirup.
Rør inn terningene av søtpotet.
Server wraps med fyllet, guacemole og topp med koriander.
Relaterte produkter
Helios Paprikapulver
28 g
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier