Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Søtpotetsalat med ris og rosiner
Lunch
60 min
Antall porsjoner:
En deilig vårsalat med søtpoteter og ris.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
Salat
2 håndfuller rosiner
2 håndfuller Helios Valnøtter, grovhakket
2 dl Helios Fullkornris
1 stk søtpotet, i terninger
1 ss Helios Olivenolje
1 ts Helios Urtesalt
1 stk rødt eple, i terninger
1 stk avocado, i terninger
2 stk hjertesalat, grovhakket
Dressing
1 dl Helios Olivenolje
1 ss sennep
3 ss balsamico eddik
1 ts Helios Urtesalt
1/2 stk sitron, saften av
Forvarm ovnen til 200 grader.
Del søtpoter i terninger og bland lett sammen litt olivenolje og salt.
Fordel over ett stekebrett med bakepapir og stek i ovnen i 15-20 minutter til poteten er sprø utenpå og myk inni.
Ta ut og avkjøl
Kok ris etter anvisning på pakken.
Mens søtpotetene avkjøles og risen koker lager du salat og dressing;
Vask og rens eple og avocado og del i terninger.
Grovhakk salat og valnøtter.
Bland sammen dressingen.
Bland sammen søtpotet og ferdigkokt ris med resten av ingrediensene. Til slutt heller du over salaten og mikser lett.
Ingredienser
Salat
2 håndfuller rosiner
2 håndfuller Helios Valnøtter, grovhakket
2 dl Helios Fullkornris
1 stk søtpotet, i terninger
1 ss Helios Olivenolje
1 ts Helios Urtesalt
1 stk rødt eple, i terninger
1 stk avocado, i terninger
2 stk hjertesalat, grovhakket
Dressing
1 dl Helios Olivenolje
1 ss sennep
3 ss balsamico eddik
1 ts Helios Urtesalt
1/2 stk sitron, saften av
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 200 grader.
Del søtpoter i terninger og bland lett sammen litt olivenolje og salt.
Fordel over ett stekebrett med bakepapir og stek i ovnen i 15-20 minutter til poteten er sprø utenpå og myk inni.
Ta ut og avkjøl
Kok ris etter anvisning på pakken.
Mens søtpotetene avkjøles og risen koker lager du salat og dressing;
Vask og rens eple og avocado og del i terninger.
Grovhakk salat og valnøtter.
Bland sammen dressingen.
Bland sammen søtpotet og ferdigkokt ris med resten av ingrediensene. Til slutt heller du over salaten og mikser lett.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Valnøtter
100 g
Lignende oppskrifter
Tandoori tofu-spyd med urtekrem & flatbrød
Taco bowl med sorte bønner & quinoa
One pan pasta
Thai søtpotet og gulrotsuppe
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent