Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Rød linsesalat
Lunch
30 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:
Ina Shelby
Ingredienser
Instruksjoner
1/4 rødkål
Appelsinfileter fra 2 appelsiner
1 lang paprika
Bladpersille
1 granateple
Helios Valnøtter
Økologiske røde linser, mengde etter smak
Tilbered linsene etter anvisning på pakken. Om du bruker ferdigkokte, bør disse skylles godt.
Finsnitt rødkål og paprika, skjær ut appelsinfileter, og rens granateplet.
Bland alt forsiktig sammen, eller legg litt av alt på hver tallerken.
Ingredienser
1/4 rødkål
Appelsinfileter fra 2 appelsiner
1 lang paprika
Bladpersille
1 granateple
Helios Valnøtter
Økologiske røde linser, mengde etter smak
Instruksjoner
Tilbered linsene etter anvisning på pakken. Om du bruker ferdigkokte, bør disse skylles godt.
Finsnitt rødkål og paprika, skjær ut appelsinfileter, og rens granateplet.
Bland alt forsiktig sammen, eller legg litt av alt på hver tallerken.
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier