Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Pasta med blomkål og nøtter
Hovedrett
45 min
Antall porsjoner:
Pasta servert med ristete blomkålbuketter, ruccola og hakkede nøtter.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
1 brokkoli, i små buketter
2 ss Helios Olivenolje
2 fedd hvitløk, finhakket
1 klype Helios Urtesalt
1 klype pepper
1 håndfull timian, grovhakket
2 håndfuller Helios Valnøtter
400 g Helios Speltskruer
2 ss Helios Olivenolje
1/2 sitron saften av
1 klype Helios Urtesalt
1 klype pepper
200 g ruccola
Forvarm ovnen til 220 grader.
Kle ett bakebrett med bakepapir, del brokkoli i små buketter og bland sammen med olivenolje, salt, pepper, grovhakket timian og finhakket hvitløk.
Stek i ca 20 minutter til blomkålen blir gyllen.
Grovhakk nøtter og rist i en tørr stekepanne i noen minutter, ta av platen.
Kok pasta etter anvisning på pakken, hell av vannet og bland sammen med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.
Bland sammen med ruccola, blomkål, chiliflak og strø over nøtter.
Ingredienser
1 brokkoli, i små buketter
2 ss Helios Olivenolje
2 fedd hvitløk, finhakket
1 klype Helios Urtesalt
1 klype pepper
1 håndfull timian, grovhakket
2 håndfuller Helios Valnøtter
400 g Helios Speltskruer
2 ss Helios Olivenolje
1/2 sitron saften av
1 klype Helios Urtesalt
1 klype pepper
200 g ruccola
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 220 grader.
Kle ett bakebrett med bakepapir, del brokkoli i små buketter og bland sammen med olivenolje, salt, pepper, grovhakket timian og finhakket hvitløk.
Stek i ca 20 minutter til blomkålen blir gyllen.
Grovhakk nøtter og rist i en tørr stekepanne i noen minutter, ta av platen.
Kok pasta etter anvisning på pakken, hell av vannet og bland sammen med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.
Bland sammen med ruccola, blomkål, chiliflak og strø over nøtter.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier