Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kremet spaghetti med kantareller og persille
Hovedrett
30 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:
Mia Skrataas / miasmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
250 g Helios Speltspaghetti
400 g kantareller
25 g smør
1 fedd hvitløk
3 sjalottløk
2 dl crème fraîche
2 ts soyasaus
1 dl hvitvin
0,5 ts Helios Urtesalt
0,25 ts pepper
25 g parmesan
1 håndfull persille
Rens sopp og finhakk sjalottløk og hvitløk.
Stek det hele i ei stekepanne til løken er blank.
Ønsker du å pynte spaghettien med litt kantareller kan du holde tilbake noen fine eksemplarer.
Hell hvitvin over blandinga med sopp og løk og la det hele reduseres til omlag halve væskemengden.
Kok spaghetti som anvist på pakken og riv parmesan.
Rør inn crème fraîche og soyasaus.
Smak til med salt og pepper og varm opp.
Tøm vannet av spaghettien og rør inn den kremede soppblandinga.
Topp spaghettien med parmesan, frisk persille og eventuelt kantarellene du har lagt til side.
Ingredienser
250 g Helios Speltspaghetti
400 g kantareller
25 g smør
1 fedd hvitløk
3 sjalottløk
2 dl crème fraîche
2 ts soyasaus
1 dl hvitvin
0,5 ts Helios Urtesalt
0,25 ts pepper
25 g parmesan
1 håndfull persille
Instruksjoner
Rens sopp og finhakk sjalottløk og hvitløk.
Stek det hele i ei stekepanne til løken er blank.
Ønsker du å pynte spaghettien med litt kantareller kan du holde tilbake noen fine eksemplarer.
Hell hvitvin over blandinga med sopp og løk og la det hele reduseres til omlag halve væskemengden.
Kok spaghetti som anvist på pakken og riv parmesan.
Rør inn crème fraîche og soyasaus.
Smak til med salt og pepper og varm opp.
Tøm vannet av spaghettien og rør inn den kremede soppblandinga.
Topp spaghettien med parmesan, frisk persille og eventuelt kantarellene du har lagt til side.
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier