Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kremet blomkålsuppe med quinoa
Hovedrett
30 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:
Mia Skrataas / miasmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
0,5 blomkål
3 sjalottløk
2 hvitløksfedd
3 ss Helios Olivenolje
0,5 dl Helios Quinoa
6 dl vann
2 dl matfløte
1 ts Helios Urtesalt
0,5 ts hvitt pepper
2 Helios Knekkebrød
Rens blomkål og grovhakk den.
Finhakk sjalottløk og hvitløk.
Legg noen blomkålbunter til side.
Stek resten av blomkålen, sjalottløk og hvitløk i litt olje i ei gryte til løken er blank.
Skyll quinoa og ha vann og quinoa i gryta.
La suppa koke til brokkolibitene er møre, i omtrent 15 minutter.
Miks suppa godt i en blender eller med en stavmikser.
Hakk de resterende blomkålbitene relativt fint og tilsett dem i suppa.
Tilsett så fløte og smak til med urtesalt og pepper.
Varm opp suppa til kokepunktet.
Server suppa toppet med knuste knekkebrødbiter og gjerne en noen ferske persilleblader om du har.
Ingredienser
0,5 blomkål
3 sjalottløk
2 hvitløksfedd
3 ss Helios Olivenolje
0,5 dl Helios Quinoa
6 dl vann
2 dl matfløte
1 ts Helios Urtesalt
0,5 ts hvitt pepper
2 Helios Knekkebrød
Instruksjoner
Rens blomkål og grovhakk den.
Finhakk sjalottløk og hvitløk.
Legg noen blomkålbunter til side.
Stek resten av blomkålen, sjalottløk og hvitløk i litt olje i ei gryte til løken er blank.
Skyll quinoa og ha vann og quinoa i gryta.
La suppa koke til brokkolibitene er møre, i omtrent 15 minutter.
Miks suppa godt i en blender eller med en stavmikser.
Hakk de resterende blomkålbitene relativt fint og tilsett dem i suppa.
Tilsett så fløte og smak til med urtesalt og pepper.
Varm opp suppa til kokepunktet.
Server suppa toppet med knuste knekkebrødbiter og gjerne en noen ferske persilleblader om du har.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier