Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kikertsuppe
Hovedrett
30 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
Kikertsuppe
1 løk
1 ss Helios Kokosolje
4 gulrøtter
4 stilker stangselleri
1 ss Helios Gurkemeie
1 boks Helios Kikerter
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 liter vann
1 ss Helios Grønnsaksbuljong
Hakket kruspersille
Ristet kikerter
1 boks Helios Kikerter
1 ss Helios Kokosolje
1/2 ts Helios Spisskummen
1/2 ts paprika
1/2 ts Helios Oregano
1/2 ts hvitløkspulver
1 ts salt
Sett ovnen på 225 grader over- og undervarme.
Del løk i grove biter og fres i olje til løken blir blank.
Skrell og del gulrøttene i tykke skiver.
Del stangsellerien i grove biter.
Ha det i gryta sammen med løken.
Strø over gurkemeie og grønnsaksbuljong. Bland godt inn.
Skyll kikertene i et dørslag og ha de i gryta.
Hell over vann og kok opp.
La småkoke til grønnsakene er møre.
Mens suppen koker gjør du klar de ristede kikertene.
Skyll kikertene i et dørslag og rist godt av de.
Ha de i en bolle sammen med oljen, krydderet og saltet. Bland godt.
Fordel utover et bakepapirkledd stekebrett og stek midt i ovnen i 25-30 minutter.
Kikertene er ferdige når de popper.
Kjør suppa glatt med en stavmikser eller i en blender.
Servér suppe med persille og ristede kikerter på toppen.
Ingredienser
Kikertsuppe
1 løk
1 ss Helios Kokosolje
4 gulrøtter
4 stilker stangselleri
1 ss Helios Gurkemeie
1 boks Helios Kikerter
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 liter vann
1 ss Helios Grønnsaksbuljong
Hakket kruspersille
Ristet kikerter
1 boks Helios Kikerter
1 ss Helios Kokosolje
1/2 ts Helios Spisskummen
1/2 ts paprika
1/2 ts Helios Oregano
1/2 ts hvitløkspulver
1 ts salt
Instruksjoner
Sett ovnen på 225 grader over- og undervarme.
Del løk i grove biter og fres i olje til løken blir blank.
Skrell og del gulrøttene i tykke skiver.
Del stangsellerien i grove biter.
Ha det i gryta sammen med løken.
Strø over gurkemeie og grønnsaksbuljong. Bland godt inn.
Skyll kikertene i et dørslag og ha de i gryta.
Hell over vann og kok opp.
La småkoke til grønnsakene er møre.
Mens suppen koker gjør du klar de ristede kikertene.
Skyll kikertene i et dørslag og rist godt av de.
Ha de i en bolle sammen med oljen, krydderet og saltet. Bland godt.
Fordel utover et bakepapirkledd stekebrett og stek midt i ovnen i 25-30 minutter.
Kikertene er ferdige når de popper.
Kjør suppa glatt med en stavmikser eller i en blender.
Servér suppe med persille og ristede kikerter på toppen.
Relaterte produkter
Helios Gurkemeie
25 g
Helios Oregano
6 g
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier