Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Gulrot- og mangosuppe toppet med sprø kikerter
Hovedrett
60 min
Antall porsjoner:
En deilig gulrot- og mangosuppe som er toppet med sprø kikerter.
Oppskriftskreatør:
Kaja Andrine Bratvedt
Ingredienser
Instruksjoner
Sprø kikerter
1 boks Helios Kikerter
3 ss Helios Olivenolje
Klype salt
Klype pepper
Suppe
4 store gulrøtter
1 mango
1 rød chili
2 hvitløksfedd
1 Helios Umamibuljong
5 dl vann
klype salt
klype pepper
Sprø kikerter
Forvarm stekeovnen på 200 C.
Skyll kikertene i kaldt vann og legg de på et stekebrett med bakepapir på sammen med olivenolje, salt og pepper.
Bruk hendene dine til å massere inn oljen og krydderne slik at alle kikertene er godt dekket med blandingen.
Spre kikertene godt ut på brettet og stek i ca. 20 minutter, eller til de er blitt gylne.
Suppe
Kutt opp gulrøttene, finhakk chilien og hvitløken og ha det i en kasserolle sammen med buljongen, vannet, salt og pepper.
La det koke opp i ca. 15 minutter, eller til gulrøttene er blitt gjennomkokte.
Når gulrøttene har kokt ferdig, kutt opp mangoen i små firkanter og ha halvparten av bitene opp i kasserollen med resten av ingrediensene.
Bruk en stavmikser eller en blender til å mikse alt sammen til det får en jevn konsistens.
Ha resten av mangobitene oppi suppen og hell over i en skål.
Topp med sprø kikerter, noe grønt og hampfrø!
Ingredienser
Sprø kikerter
1 boks Helios Kikerter
3 ss Helios Olivenolje
Klype salt
Klype pepper
Suppe
4 store gulrøtter
1 mango
1 rød chili
2 hvitløksfedd
1 Helios Umamibuljong
5 dl vann
klype salt
klype pepper
Instruksjoner
Sprø kikerter
Forvarm stekeovnen på 200 C.
Skyll kikertene i kaldt vann og legg de på et stekebrett med bakepapir på sammen med olivenolje, salt og pepper.
Bruk hendene dine til å massere inn oljen og krydderne slik at alle kikertene er godt dekket med blandingen.
Spre kikertene godt ut på brettet og stek i ca. 20 minutter, eller til de er blitt gylne.
Suppe
Kutt opp gulrøttene, finhakk chilien og hvitløken og ha det i en kasserolle sammen med buljongen, vannet, salt og pepper.
La det koke opp i ca. 15 minutter, eller til gulrøttene er blitt gjennomkokte.
Når gulrøttene har kokt ferdig, kutt opp mangoen i små firkanter og ha halvparten av bitene opp i kasserollen med resten av ingrediensene.
Bruk en stavmikser eller en blender til å mikse alt sammen til det får en jevn konsistens.
Ha resten av mangobitene oppi suppen og hell over i en skål.
Topp med sprø kikerter, noe grønt og hampfrø!
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier