Gulrot- og mangosuppe toppet med sprø kikerter

Hovedrett
60 min
Antall porsjoner:
En deilig gulrot- og mangosuppe som er toppet med sprø kikerter.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

Sprø kikerter

1 boks Helios Kikerter
3 ss Helios Olivenolje
Klype salt
Klype pepper

Suppe

4 store gulrøtter
1 mango
1 rød chili
2 hvitløksfedd
1 Helios Umamibuljong
5 dl vann
klype salt
klype pepper

Instruksjoner

Sprø kikerter

Forvarm stekeovnen på 200 C.
Skyll kikertene i kaldt vann og legg de på et stekebrett med bakepapir på sammen med olivenolje, salt og pepper.
Bruk hendene dine til å massere inn oljen og krydderne slik at alle kikertene er godt dekket med blandingen.
Spre kikertene godt ut på brettet og stek i ca. 20 minutter, eller til de er blitt gylne.

Suppe

Kutt opp gulrøttene, finhakk chilien og hvitløken og ha det i en kasserolle sammen med buljongen, vannet, salt og pepper.
La det koke opp i ca. 15 minutter, eller til gulrøttene er blitt gjennomkokte.
Når gulrøttene har kokt ferdig, kutt opp mangoen i små firkanter og ha halvparten av bitene opp i kasserollen med resten av ingrediensene.
Bruk en stavmikser eller en blender til å mikse alt sammen til det får en jevn konsistens.
Ha resten av mangobitene oppi suppen og hell over i en skål.
Topp med sprø kikerter, noe grønt og hampfrø!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter