Gul ris med cashewnøtter

Hovedrett
45 min
Antall porsjoner:
Gul ris blandet med spinat, cashewnøtter og løk.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

4 dl Helios Fullkorsris
8 dl vann
2 ss Helios Olivenolje
1/2 gul løk, finhakket
1 hvitløksfedd, finhakket
1/2 ss Helios Gurkemeie
1 ts salt
1 stk laurbærblad
1 håndfull Helios Cashewnøtter
200 g spinat

Instruksjoner

Finhakk løk og hvitløk, fres i en gryte sammen med olivenolje til løken blir myk.
Så tilsetter du ris og gurkemeie og rører godt sammen med løken.
Så tilsetter du vann, salt og laurbærblad, rører om og koker opp.
Sett på lokk og la risen koke under lokk på lav varme til den er ferdigkokt.
Ta av pannen og la den stå noen minutter imens du steker spinat og nøtter.
Rist nøttene i en tørr stekepanne og grovhakk.
Spinaten legger du i en stekepanne sammen med litt olivenolje og steker til den faller sammen.
Bland ferdigkokt risblanding med spinat og strø over hakkede nøtter.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter