Blomkålsuppe med kikerter

Hovedrett
60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 stk blomkål, i små buketter
2 middels store poteter, skrelt i terninger
3 stk hvitløksfedd, finhakket
4 ss Helios Olivenolje
1/2 ts Helios Himalayasalt
1/2 ts pepper
1/8 ts Helios Paprikakrydder
11 dl Helios Grønnsaksbuljong
2 dl Helios Kokosmelk
400 g Helios Kikerter, skylt

Pynt

Timian

Instruksjoner

Vask, rens og del blomkål i små buketter og poteter i terninger.
Finhakk hvitløk.
Varm olivenolje i en stor gryte på middels varme.
Tilsett blomkål, poteter, hvitløk og krydder.
Fres i noen minutter og ta ut noen av blomkålbuketttene til pynt.
Tilsett grønnsaksbuljong og kokosmelk i gryten, kok opp, skru ned varmen og la det småputre til blomkål og poteter er møre.
Kjør suppen til ønsket konsistens, legg i kikerter og varm opp etter anvisning.
Øs over i serveringsboller, topp med timian, blomkål og ekstra krydder etter smak.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter