Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Blomkålsuppe med kikerter
Hovedrett
60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
1 stk blomkål, i små buketter
2 middels store poteter, skrelt i terninger
3 stk hvitløksfedd, finhakket
4 ss Helios Olivenolje
1/2 ts Helios Himalayasalt
1/2 ts pepper
1/8 ts Helios Paprikakrydder
11 dl Helios Grønnsaksbuljong
2 dl Helios Kokosmelk
400 g Helios Kikerter, skylt
Pynt
Timian
Vask, rens og del blomkål i små buketter og poteter i terninger.
Finhakk hvitløk.
Varm olivenolje i en stor gryte på middels varme.
Tilsett blomkål, poteter, hvitløk og krydder.
Fres i noen minutter og ta ut noen av blomkålbuketttene til pynt.
Tilsett grønnsaksbuljong og kokosmelk i gryten, kok opp, skru ned varmen og la det småputre til blomkål og poteter er møre.
Kjør suppen til ønsket konsistens, legg i kikerter og varm opp etter anvisning.
Øs over i serveringsboller, topp med timian, blomkål og ekstra krydder etter smak.
Ingredienser
1 stk blomkål, i små buketter
2 middels store poteter, skrelt i terninger
3 stk hvitløksfedd, finhakket
4 ss Helios Olivenolje
1/2 ts Helios Himalayasalt
1/2 ts pepper
1/8 ts Helios Paprikakrydder
11 dl Helios Grønnsaksbuljong
2 dl Helios Kokosmelk
400 g Helios Kikerter, skylt
Pynt
Timian
Instruksjoner
Vask, rens og del blomkål i små buketter og poteter i terninger.
Finhakk hvitløk.
Varm olivenolje i en stor gryte på middels varme.
Tilsett blomkål, poteter, hvitløk og krydder.
Fres i noen minutter og ta ut noen av blomkålbuketttene til pynt.
Tilsett grønnsaksbuljong og kokosmelk i gryten, kok opp, skru ned varmen og la det småputre til blomkål og poteter er møre.
Kjør suppen til ønsket konsistens, legg i kikerter og varm opp etter anvisning.
Øs over i serveringsboller, topp med timian, blomkål og ekstra krydder etter smak.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Paprikapulver
28 g
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier