Hjemmelaget iskrem med smak av mandler og salt karamell

Efterrätt
>60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

Iskrem

1 boks Helios Kokosmelk
2 dl Helios Cashewnøtter (bløtlagt i 2-4 timer)
2 ss Helios Lyst Mandelsmør
3/4 dl Helios Lønnesirup
1 ts Helios Sitronjuice
1/2 ts Helios Vaniljepulver

Salt karamell «swirl»

4 ss Helios Mørkt Mandelsmør
4 ss Helios Lønnesirup
1/2 ts salt
1/3 ts Helios Vaniljepulver

Instruksjoner

Kjør alle ingrediensene til isen i en blender til du får en helt jevn røre. Ha over i en kledd form og plasser i fryseren i ca én time.
Rør sammen mandelsmør, lønnesirup, salt og vanilje. Bland dette forsiktig inn i isen med en skje.
Plasser formen tilbake i fryseren i minimum 4 timer.
Isen smaker best etter 15-20 minutter på kjøkkenbenken, gjerne sammen med norske jordbær og litt hakket sjokolade.
Holder seg fint i 3-4 uker i fryseren.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter