Frokostbarer med bjørnebær

Frukost & Mellanmål
60 min
Antall porsjoner:
På jakt etter en litt annerledes frokost? Sjekk ut denne oppskriften på frokostbarer med bjørnebær!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

Bunn

1 cup Helios Havregryn (lages om til havremel)
1 cup Helios Havregryn
1/2 cup Helios Lønnesirup
3 ss Helios Kokosolje
1/2 ts Helios Vaniljepulver
1 ts Helios Bakepulver
Klype salt

Syltetøy

4 cups (400 gram) frosne bjørnebær
5 ss Helios Lønnesirup
1/4 cup Helios Chiafrø
2 ss saft fra en lime
Klype Helios Vaniljepulver

Topping

1 cup Helios Havregryn
1/4 cup Helios Lønnesirup
5 ss Helios Mandelsmør
3 ss Helios Kokosolje

Instruksjoner

Forvarm ovnen på 175 grader.
Ha 1 cup havregryn i en blender og miks til det blir til havremel (ca 30 sekunder).
Ha alle ingrediensene for bunnen i en bolle og bland det godt sammen.
Spre blandingen ut i bunnen av en liten form med bakepapir og stek i ca 15 minutter.
Ha de frosne bjørnebærene og lønnesirupen i en stekepanne på middels varme og småkok til det blir «sausete». Skru av varmen og bland inn chiafrø, limesaft og vanilje. Rør godt til det blir «tykt» som syltetøy.
Hell bjørnebærsyltetøyet jevnt ut over den avkjølte bunnen.
Bland alle toppingingrediensene godt sammen i en bolle og spre det jevnt ut over syltetøylaget i formen.
Stek i ca 10 minutter eller til toppen er blitt gyllen.
Avkjøl og kutt opp i firkanter.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter