Peanøttsmør- og sjokoladecups

Snacks
60 min
Antall porsjoner:
Disse må du prøve!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 dl Helios Peanøttsmør, grovt
5 ss Helios Kokosolje, smeltet
1/2 cup kakaosmør
1/4 cup råkakaopulver
2 ss Helios Lønnesirup
Klype Helios Vaniljepulver
Klype Helios Himalayasalt

Instruksjoner

Bland sammen peanøttsmør og kokosolje i en skål og sett den i fryseren i ca 15 minutter.
I mellomtiden; smelt kakaosmør på lav varme og bland inn råkakaopulver, lønnesirup, vanilje og salt.
Ta peanøttsmør-blandingen ut av fryseren og plukk opp ca 1 ss av blandingen og rull til små baller.
Sett frem 10 mini-muffinsformer og hell oppi sjokoladeblandingen til formene er halvfulle.
Plasser én peanøttsmørball oppi hver cup.
Sett formene i fryseren og la stå i ca. 30 minutter før de kan spises.
Oppbevar i kjøleskap eller fryser.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter