Nøttebarer med blåbær og tranebær

Snacks
60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

Bunn

En moden banan, most
80 g Helios Lønnesirup
1 ss Helios Moste Epler med Mango
1 ss Helios Kokosolje
2 ts Helios Vaniljepulver
200 g Helios Havregryn
1 ts Helios Ceylon Kanel
1/2 ts Helios Himalayasalt
Topping
45 g Helios Havregryn
2 ss Helios Chiafrø
1/2 ts Helios Ceylon Kanel
2 ss Helios Lønnesirup
2 ss frisk sitronsaft
150 g fryste blåbær (eller andre bær du har liggende)
100 g Helios Tranebær
2 dl hakkede Helios Mandler

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 180 grader.
Finn fram en ildfast form (ca. 20x20). Dekk med bakepapir og smør gjerne inn med litt kokosolje.
I en bolle moser du først bananen og blander sammen med sirup, eplemos og kokosolje. Så tilsetter du vaniljepulver, havregryn, kanel og salt. Rør godt sammen. Smør blandingen utover formen og trykk godt ned med en slikkepott. Sett i ovnen og stek i 8-10 minutter.
Mens formen står i ovnen blander du sammen toppingen. Ta formen ut av ovnen og fordel toppingen jevnt over bunnen og trykk godt ned med en slikkepott. Stek videre i ca. 15 minutter.
Ta formen ut av ovnen og la den avkjøles i ca. 30 minutter før du skjærer den i ruter. Oppbevares i kjøleskap

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter