Bakte epler

Efterrätt
>60 min
Antall porsjoner:
Smaker himmelsk med norske epler! Perfekt for store og små til både kveldskos og dessert
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

Pleier å regne ca. To halve epler pr. person.

Fyll 1

1 ts Helios Ceylon kanel
1 dryss Helios Kardemomme
1 ss Helios Havregryn
1/2 ts Helios Agavesirup

Fyll 2

1 ts Helios Ceylon kanel
1 dryss Helios Kardemomme
1 ss Helios Linfrø
1 klp Helios Gresskarkjerner
1/2 ts Helios Agavesirup

Fyll 3

1 ts Helios Ceylon kanel
1 dryss Helios Kardemomme
1 ss Helios Valnøtter
1/2 ts Helios Agavesirup

Instruksjoner

Del alle eplene i 2.
Hakk eventuelt nøtter og bland fyllet godt sammen.
Hell i eplekjernen og stek i ovn med aluminiumsfolie under og over på
160grader i 1 time.
Serves varm!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter