Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Raw kake med smak av kaffe, kokos og mørk sjokolade
Dessert
>60 min
Antall porsjoner: 12
Kanskje verdens beste rå sjokoladekake, med et hint av kaffe og kokos.
Oppskriftskreatør:
Iselin Støylen
Ingredienser
Instruksjoner
Bunn
2 dl Helios Valnøtter
1 dl Helios Mandler
1-1.5 dl rått kakaopulver
1 ts Helios Kokosolje
0.5 ts Helios Vaniljepulver
En liten klype salt
Ca. 3 dl myke dadler uten sten
2 ss rå kakaonibs
Sjokoladekrem
4 dl Helios Cashewnøtter, bløtlagt i 2-4 timer
2 dl Helios Kokosmelk
6 ss rått kakaopulver
4 ss Helios Kokosolje (smeltet, men målt i fast tilstand)
2 store spiseskjeer Helios Cashewnøttsmør
2 spiseskjeer smeltet kakaomasse
1 shot espresso
2.5 dl Helios Lønnesirup
0.5 ts salt
Plasser alle ingrediensene for bunnen i en food processor.
Begynn gjerne med nøttene og mal dem til mel først, og tilsett så resten av ingrediensene.
Kjør til det ikke er noen større biter igjen, og alt henger sammen.
Press massen ut i en rund kakeform kledd med bakepapir i bunnen og sett til side.
For å lage fyllet mikser du alle ingrediensene til en jevn røre i en kraftig blender.
Hell over bunnen og spre utover med en skje.
La kaken ‘sette seg’ i kjøleskap i 3-4 timer, eller i fryser i 1.5-2 timer.
Serveres halvfrossen eller helt avtint.
Pynt med ferske bær, hakkede nøtter, blomster og liknende om ønskelig.
Kaken kan oppbevares i kjøleskap i 3-4 dager, eller 3-4 uker i fryseren.
Ingredienser
Bunn
2 dl Helios Valnøtter
1 dl Helios Mandler
1-1.5 dl rått kakaopulver
1 ts Helios Kokosolje
0.5 ts Helios Vaniljepulver
En liten klype salt
Ca. 3 dl myke dadler uten sten
2 ss rå kakaonibs
Sjokoladekrem
4 dl Helios Cashewnøtter, bløtlagt i 2-4 timer
2 dl Helios Kokosmelk
6 ss rått kakaopulver
4 ss Helios Kokosolje (smeltet, men målt i fast tilstand)
2 store spiseskjeer Helios Cashewnøttsmør
2 spiseskjeer smeltet kakaomasse
1 shot espresso
2.5 dl Helios Lønnesirup
0.5 ts salt
Instruksjoner
Plasser alle ingrediensene for bunnen i en food processor.
Begynn gjerne med nøttene og mal dem til mel først, og tilsett så resten av ingrediensene.
Kjør til det ikke er noen større biter igjen, og alt henger sammen.
Press massen ut i en rund kakeform kledd med bakepapir i bunnen og sett til side.
For å lage fyllet mikser du alle ingrediensene til en jevn røre i en kraftig blender.
Hell over bunnen og spre utover med en skje.
La kaken ‘sette seg’ i kjøleskap i 3-4 timer, eller i fryser i 1.5-2 timer.
Serveres halvfrossen eller helt avtint.
Pynt med ferske bær, hakkede nøtter, blomster og liknende om ønskelig.
Kaken kan oppbevares i kjøleskap i 3-4 dager, eller 3-4 uker i fryseren.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Kokosmelk
400 ml
Helios Valnøtter
100 g
Helios Mandler
150 g
Lignende oppskrifter
Dessert med is, eplesyltetøy og hjemmelaget karamell
Panna Cotta med vaniljepulver
Gulrotkake med kokoskrem og bær
Mangodessert med kokoskrem
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent