Å lage krem av kokosmelk er ingen sak og det smaker ekstra godt med mango, pasjonsfrukt og litt knuste marengs på toppen hvis du ønsker det.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
1 boks Helios kokosmelk
1 ts melis
1 ts Helios vaniljepulver
1 stk mango, i terninger
2 stk pasjonsfrukt
Valgfri topping
Marengs
Frisk sitronmelisse eller mynte
Sett kokosmelken i kjøleskapet over natten, eller et par timer før du skal lage desserten.
Ta forsiktig ut den tykke kremen som har stivnet øverst (vannet nederst vil du ikke ha i kremen). Legg over i en bolle sammen med melis og vaniljesukker og pisk til en krem.
Del mango i terninger og ta ut fruktkjøttet av pasjonsfrukten. Legg lag i lag i serveringsglass, og topp med knuste marengs og litt friske blad av sitronmelisse eller mynte.
Ingredienser
1 boks Helios kokosmelk
1 ts melis
1 ts Helios vaniljepulver
1 stk mango, i terninger
2 stk pasjonsfrukt
Valgfri topping
Marengs
Frisk sitronmelisse eller mynte
Instruksjoner
Sett kokosmelken i kjøleskapet over natten, eller et par timer før du skal lage desserten.
Ta forsiktig ut den tykke kremen som har stivnet øverst (vannet nederst vil du ikke ha i kremen). Legg over i en bolle sammen med melis og vaniljesukker og pisk til en krem.
Del mango i terninger og ta ut fruktkjøttet av pasjonsfrukten. Legg lag i lag i serveringsglass, og topp med knuste marengs og litt friske blad av sitronmelisse eller mynte.