Kokosblomst-popcorn

Snacks
15 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 ts Helios Kokosolje
3 ss popcornkjerner
4 ss Helios kokosblomstsukker
Nykvernet salt

Instruksjoner

Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
Smelt kokosolje i ei gryte på medium-høy varme.
Min plate går fra 1-14, og jeg popper popcorn på 11.
Pass på at du har et lokk som passer til gryta.
Ha i popcornkjerner og legg på lokk.
Rist litt fram og tilbake på gryta et par gangar mens du venter på at poppinga skal starte.
Dette for å unngå at kjernene brenner seg fast.
Når poppinga starter lar du gryta stå i ro til det er 2-3 sek mellom poppinga, da tar du gryta vekk fra varmen.
Følg med hele tiden.
Fordel popcorn utover bakepapiret og strø kokosblomstsukker over.
Sett brettet midt i stekeovnen og la stå i ca 5 min, til sukkeret har smeltet litt.
Rør med ei tresleiv og hell over i ei skål.
Ha nykvernet salt over popcornet og nyt!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter