Valnøttknekkebrød

Frokost & Mellommåltid
>60 min
Antall porsjoner: 16
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

400 g Helios Havregryn
100 g Helios Linfrø
100 g Helios Valnøtter
100 g Helios Solsikkefrø
100 g Helios Sesamfrø
100 g Helios Gresskarkjerner
7 dl vann
1 ts salt

Instruksjoner

Sett stekeovnen på 160 grader varmluft og gjør klar to stekebrett med bakepapir.
Grovhakk valnøttene og bland sammen alt i en bolle.
Stryk massen jevnt utover brettene og sett de inn i ovnen.
Stek i ti minutter, ta de så ut og rut opp til passe knekkebrød før du setter de tilbake i ovnen.
Steik i 20 min, bytt plass på bretta og gjenta dette endå ein gong, slik at steiketida blir 20 + 20 + 20.
Avkjøl på ei rist og oppbevar i ei tett boks.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter