En deilig mettende sunn og god grøt med smak av kokos og mango. Du kan velge å legge i mangoen helt mot slutten hvis du ønsker en friskere smak, men denne måten gir retten en søt og varm smak av mango som passer veldlig godt sammen med de andre gode smakene i grøten. Du kan gjerne bytte ut mangoen med andre frukter som f.eks ananas, pære eller bananbiter. Prøv deg frem!
Oppskriftskreatør: Line Bruu
2 dl Helios Lettkokt havregryn
1 boks Helios Kokosmelk + litt vann
1 ts Helios Ceylon kanel
½ ts Helios Vaniljepulver
½ stor mango, i terninger
ca. 1 ss Helios Lønnesirup
Helios Kokosflak, gjerne ristet
Helios Mandler, hakket grovt
Kok opp havregryn, kokosmelk, ca ½ dl vann, kanel, vaniljepulver og mango.
La det koke på medium varme under omrøring.
Tilsett mer vann underveis om nødvendig.
Smak til med lønnesirup og server i skåler.
Dryss over hakkede mandler og kokosflak.
Ingredienser
2 dl Helios Lettkokt havregryn
1 boks Helios Kokosmelk + litt vann
1 ts Helios Ceylon kanel
½ ts Helios Vaniljepulver
½ stor mango, i terninger
ca. 1 ss Helios Lønnesirup
Helios Kokosflak, gjerne ristet
Helios Mandler, hakket grovt
Instruksjoner
Kok opp havregryn, kokosmelk, ca ½ dl vann, kanel, vaniljepulver og mango.