Surdeigsbrød

Frokost & Mellommåltid
>60 min
Antall porsjoner: 2
Superenkle surdeigsbrød. 100% økologisk og fantastisk på smak! Bra for magen og fordøyelsen
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1 L lunkent vann
1 ts Helios Urtesalt
4 ss surdeig (bruker økologisk sammalt spelt surdeig)
1 kg Helios Sammalt spelt
1 dl Helios Knuste linfrø
1,5 dl Helios Gresskarkjerner
1 ts Helios Ceylon kanel

Instruksjoner

Bland vann og surdeig godt sammen.
Bland inn litt og litt spelt sammen med salt.
Tilsett linfrø, gresskarkjerner og kanel.
Kna godt sammen med en bakesleiv før du setter deigen til heving over natten. (Ca. 12t.)
Husk at deigen godt kan være litt løs, men ikke flytende.
Stekes på 190 grader i 1 t.
Legg brødene på hodet i ovnen uten form og la de ligge der ca. 15-20min så de får helt sprø skorpe. (Husk å skru av ovnen først)
Kan fryses!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter