Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Rabarbra og jordbær syltetøy med lønnesirup og kardemomme
Frokost & Mellommåltid
>60 min
Antall porsjoner:
Rabarbra og jordbær er en god kombinasjon, og med en liten klype kardemomme blir det utrolig godt! Lønnesirup gir en naturlig sødme.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
200 g rabarbra, i terninger
50 g jordbær
100 g Helios Lønnesirup
2 ss sitron, saften av
1 klype salt
1/2 ts Helios Kardemomme
Rabarbra deles i terninger og jordbær deles i to.
Finn frem en middels stor kjele og tilsett rabarbra og jordbær sammen med lønnesirup, sitron og salt. Kok opp og la det koke i ett par minutter.
Skru ned varmen og la det tre i ca. 30 minutter, rør underveis.
Ta vekk av platen og rør inn kardemomme, la det avkjøles mer før du smaksetter med mer kardemomme etter egen smak.
Hell over på lufttette glass og oppbevar i kjøleskapet opp til 2 uker.
Ingredienser
200 g rabarbra, i terninger
50 g jordbær
100 g Helios Lønnesirup
2 ss sitron, saften av
1 klype salt
1/2 ts Helios Kardemomme
Instruksjoner
Rabarbra deles i terninger og jordbær deles i to.
Finn frem en middels stor kjele og tilsett rabarbra og jordbær sammen med lønnesirup, sitron og salt. Kok opp og la det koke i ett par minutter.
Skru ned varmen og la det tre i ca. 30 minutter, rør underveis.
Ta vekk av platen og rør inn kardemomme, la det avkjøles mer før du smaksetter med mer kardemomme etter egen smak.
Hell over på lufttette glass og oppbevar i kjøleskapet opp til 2 uker.
Relaterte produkter
Helios Kardemomme
23 g
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Surdeigsbrød med quinoamel
Quinoalapper med tranebær
Scones
Speltbagels
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier