Quinoa- og havregrøt med nektariner

Frokost & Mellommåltid
15 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

1,5 dl Helios Quinoa
1,5 dl Helios Små havregryn
1 ss Helios Lønnesirup + ekstra til servering
½ ts Helios Ceylon kanel
en klype Maldonsalt
1,5 dl Helios Kokosmelk + 1,5 dl vann
5-6 pekannøtter, brukket i litt mindre biter
1-2 nektariner

Instruksjoner

Skyll quinoa i varmt vann. Kok opp quinoa, havregryn, kanel, salt, kokosmelk og vann i ca. 5 minutter.
Kutt nektarinen i mindre biter, men spar noen båter til pynt.
Tilsett lønnesirup og pekannøtter, og kok i fem minutter til, eller til frø og korn er møre og grøten er tykk og fin. Røre av og til.
Om grøten tykner før den er ferdigkokt, kan du justere med litt mer væske; kokosmelk eller vann.
Server grøten med friske nektariner og litt mer lønnesirup.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter