Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Quinoa- og havregrøt med nektariner
Frokost & Mellommåltid
15 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:
Line Bruu
Ingredienser
Instruksjoner
1,5 dl Helios Quinoa
1,5 dl Helios Små havregryn
1 ss Helios Lønnesirup + ekstra til servering
½ ts Helios Ceylon kanel
en klype Maldonsalt
1,5 dl Helios Kokosmelk + 1,5 dl vann
5-6 pekannøtter, brukket i litt mindre biter
1-2 nektariner
Skyll quinoa i varmt vann. Kok opp quinoa, havregryn, kanel, salt, kokosmelk og vann i ca. 5 minutter.
Kutt nektarinen i mindre biter, men spar noen båter til pynt.
Tilsett lønnesirup og pekannøtter, og kok i fem minutter til, eller til frø og korn er møre og grøten er tykk og fin. Røre av og til.
Om grøten tykner før den er ferdigkokt, kan du justere med litt mer væske; kokosmelk eller vann.
Server grøten med friske nektariner og litt mer lønnesirup.
Ingredienser
1,5 dl Helios Quinoa
1,5 dl Helios Små havregryn
1 ss Helios Lønnesirup + ekstra til servering
½ ts Helios Ceylon kanel
en klype Maldonsalt
1,5 dl Helios Kokosmelk + 1,5 dl vann
5-6 pekannøtter, brukket i litt mindre biter
1-2 nektariner
Instruksjoner
Skyll quinoa i varmt vann. Kok opp quinoa, havregryn, kanel, salt, kokosmelk og vann i ca. 5 minutter.
Kutt nektarinen i mindre biter, men spar noen båter til pynt.
Tilsett lønnesirup og pekannøtter, og kok i fem minutter til, eller til frø og korn er møre og grøten er tykk og fin. Røre av og til.
Om grøten tykner før den er ferdigkokt, kan du justere med litt mer væske; kokosmelk eller vann.
Server grøten med friske nektariner og litt mer lønnesirup.
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Surdeigsbrød med quinoamel
Quinoalapper med tranebær
Scones
Speltbagels
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier