Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Ovnsbakt rabarbra med yoghurt og granola
Frokost & Mellommåltid
45 min
Antall porsjoner: 4
Gjør ferdig rabarbrakompotten klar kvelden før så tar det kun 5 minutter å lage denne til frokost. Sunt og veldig godt!
Oppskriftskreatør:
Line Bruu
Ingredienser
Instruksjoner
4 dl Helios Granola med bær chia og quinoa
4oo g Tyrkisk yoghurt
400 g rabarbra, skylt og renset
en håndfull Helios Mandler
50 g Helios Lønnesirup + ekstra til servering
1 ts Helios Vaniljepulver
Mynteblader
Kutt rabarbra i 2-3 cm store biter og legg dem i en form.
Bland i sirup og vaniljesukker og bak i ovnen i ca 30 min på 200 grader til de er akkurat møre.
Rist mandlene lett i en tørr panne til de er gyllene, og grovhakk dem.
I fire store glass fordels granola, yoghurt og rabarbrakompott.
Rabarbrakompotten er ikke så søt, så om du ønsker kan du helle over litt mer lønnesirup.
Dryss over mandler og pynt med mynteblader.
Ingredienser
4 dl Helios Granola med bær chia og quinoa
4oo g Tyrkisk yoghurt
400 g rabarbra, skylt og renset
en håndfull Helios Mandler
50 g Helios Lønnesirup + ekstra til servering
1 ts Helios Vaniljepulver
Mynteblader
Instruksjoner
Kutt rabarbra i 2-3 cm store biter og legg dem i en form.
Bland i sirup og vaniljesukker og bak i ovnen i ca 30 min på 200 grader til de er akkurat møre.
Rist mandlene lett i en tørr panne til de er gyllene, og grovhakk dem.
I fire store glass fordels granola, yoghurt og rabarbrakompott.
Rabarbrakompotten er ikke så søt, så om du ønsker kan du helle over litt mer lønnesirup.
Dryss over mandler og pynt med mynteblader.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Mandler
150 g
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Kjøleskapsgrøt med havregryn, eplesyltetøy og kanel
Peanøttsmør-smoothie med kaffe
Frokostsmoothie med druejuice
Havregrøt med peanøttsmør
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent