Ovnsbakt rabarbra med yoghurt og granola

Frokost & Mellommåltid
45 min
Antall porsjoner: 4
Gjør ferdig rabarbrakompotten klar kvelden før så tar det kun 5 minutter å lage denne til frokost. Sunt og veldig godt!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

4 dl Helios Granola med bær chia og quinoa
4oo g Tyrkisk yoghurt
400 g rabarbra, skylt og renset
en håndfull Helios Mandler
50 g Helios Lønnesirup + ekstra til servering
1 ts Helios Vaniljepulver
Mynteblader

Instruksjoner

Kutt rabarbra i 2-3 cm store biter og legg dem i en form.
Bland i sirup og vaniljesukker og bak i ovnen i ca 30 min på 200 grader til de er akkurat møre.
Rist mandlene lett i en tørr panne til de er gyllene, og grovhakk dem.
I fire store glass fordels granola, yoghurt og rabarbrakompott.
Rabarbrakompotten er ikke så søt, så om du ønsker kan du helle over litt mer lønnesirup.
Dryss over mandler og pynt med mynteblader.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter