Matpakkerundstykker med loppefrø

Frokost & Mellommåltid
>60 min
Antall porsjoner: 10
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

5 dl helmelk
1 ss loppefrø
1 ss psyllium husk/fiberhusk/loppefrøskall
100 g Helios Havregryn
100 g bokhvetemel
50 g jyttemel
1 ts tørrgjær
1 ts salt
1 ss honning
1 ts Helios Kardemomme

Instruksjoner

Bland sammen alt i en bolle, til du har en jevn, litt flytende deig.
Dekk til bakebollen og la heve i 2 timer.
Sett stekeovnen på 250 grader over- og undervarme og gjør klar et stekebrett.
Vend sammen deigen noen ganger med en slikkepott og bruk to spiseskjeer eller en isskje for å lage 10 rundstykker på det bakepapirkledde stekebrettet.
Strø litt mel over til pynt.
Sett brettet midt i ovnen, skru ned temperaturen til 230 grader og stek i 20 minutter.
Avkjøl rundstykkene på rist før du nyter de med godt pålegg.
Rundstykkene kan fryses.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter