Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Matpakkerundstykker med loppefrø
Frokost & Mellommåltid
>60 min
Antall porsjoner: 10
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
5 dl helmelk
1 ss loppefrø
1 ss psyllium husk/fiberhusk/loppefrøskall
100 g Helios Havregryn
100 g bokhvetemel
50 g jyttemel
1 ts tørrgjær
1 ts salt
1 ss honning
1 ts Helios Kardemomme
Bland sammen alt i en bolle, til du har en jevn, litt flytende deig.
Dekk til bakebollen og la heve i 2 timer.
Sett stekeovnen på 250 grader over- og undervarme og gjør klar et stekebrett.
Vend sammen deigen noen ganger med en slikkepott og bruk to spiseskjeer eller en isskje for å lage 10 rundstykker på det bakepapirkledde stekebrettet.
Strø litt mel over til pynt.
Sett brettet midt i ovnen, skru ned temperaturen til 230 grader og stek i 20 minutter.
Avkjøl rundstykkene på rist før du nyter de med godt pålegg.
Rundstykkene kan fryses.
Ingredienser
5 dl helmelk
1 ss loppefrø
1 ss psyllium husk/fiberhusk/loppefrøskall
100 g Helios Havregryn
100 g bokhvetemel
50 g jyttemel
1 ts tørrgjær
1 ts salt
1 ss honning
1 ts Helios Kardemomme
Instruksjoner
Bland sammen alt i en bolle, til du har en jevn, litt flytende deig.
Dekk til bakebollen og la heve i 2 timer.
Sett stekeovnen på 250 grader over- og undervarme og gjør klar et stekebrett.
Vend sammen deigen noen ganger med en slikkepott og bruk to spiseskjeer eller en isskje for å lage 10 rundstykker på det bakepapirkledde stekebrettet.
Strø litt mel over til pynt.
Sett brettet midt i ovnen, skru ned temperaturen til 230 grader og stek i 20 minutter.
Avkjøl rundstykkene på rist før du nyter de med godt pålegg.
Rundstykkene kan fryses.
Relaterte produkter
Helios Kardemomme
23 g
Lignende oppskrifter
Surdeigsbrød med quinoamel
Quinoalapper med tranebær
Scones
Speltbagels
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier