Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kokosgrøt med ingefærbanan
Frokost & Mellommåltid
15 min
Antall porsjoner: 2
Unn deg litt hverdagsluksus med denne deilige kokosgrøten. Topp den med ingefærstekte bananer og en enkel sesamkjeks.
Ingredienser
Instruksjoner
2 dl havregryn
3 dl kokosmelk
3 dl vann
1 klype salt
1 ts malt kanel
1/2 ts malt kardemomme
Topping
1/2 dl kokosflak
1 ss kokosolje
2 ss lønnesirup
1 ss fersk, revet ingefær
1 banan
3 ss sesamfrø
2 ss yoghurt (vegansk, eller vanlig)
Mål opp havregryn, kokosmelk, vann, salt og krydder i en liten kjele.
Kok opp og la den putre på lav varme.
Rør om til grøten har tyknet, ca. 3-4 minutter.
Hell i 2 skåler.
Varm en panne på middels varme og rist kokosflakene til de er gylne.
Hell i en bolle.
I samme panne smelter du kokosolje og lønnesirup og har i revet ingefær.
Skrell og del bananen både på langs og på tvers slik at du får 4 skiver.
Ha bananene i den varme pannen, hell på sesamfrøene og stek til bananen er gyllen på begge sider og sesamfrøene har blitt litt sprø.
Topp grøten med ristet kokos, en dæsj yoghurt, stekte bananer og sesamfrø.
Nyt!
Ingredienser
2 dl havregryn
3 dl kokosmelk
3 dl vann
1 klype salt
1 ts malt kanel
1/2 ts malt kardemomme
Topping
1/2 dl kokosflak
1 ss kokosolje
2 ss lønnesirup
1 ss fersk, revet ingefær
1 banan
3 ss sesamfrø
2 ss yoghurt (vegansk, eller vanlig)
Instruksjoner
Mål opp havregryn, kokosmelk, vann, salt og krydder i en liten kjele.
Kok opp og la den putre på lav varme.
Rør om til grøten har tyknet, ca. 3-4 minutter.
Hell i 2 skåler.
Varm en panne på middels varme og rist kokosflakene til de er gylne.
Hell i en bolle.
I samme panne smelter du kokosolje og lønnesirup og har i revet ingefær.
Skrell og del bananen både på langs og på tvers slik at du får 4 skiver.
Ha bananene i den varme pannen, hell på sesamfrøene og stek til bananen er gyllen på begge sider og sesamfrøene har blitt litt sprø.
Topp grøten med ristet kokos, en dæsj yoghurt, stekte bananer og sesamfrø.
Nyt!
Relaterte produkter
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Kardemomme
23 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Lignende oppskrifter
Surdeigsbrød med quinoamel
Quinoalapper med tranebær
Scones
Speltbagels
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier