Hvem liker vel ikke jordbærsyltetøy? Så mange gode minner og utrolig enkelt å lage selv. Med kun to ingredienser er dette superenkelt å lage, og lønnesirup gir det en naturlig sødme.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
300 g jordbær
2 ss Helios Lønnesirup
Vask, rens og del jordbær i to.
I en middels stor kjele tilsetter du bærene og lar det putre i noen minutter før du tilsetter lønnesirupen og blander godt sammen.
La det småputre til du har ønsket konsistens, avkjøl og hell over på lufttette glass med lokk. Holder i ca. 1 uke i kjøleskap.
Ingredienser
300 g jordbær
2 ss Helios Lønnesirup
Instruksjoner
Vask, rens og del jordbær i to.
I en middels stor kjele tilsetter du bærene og lar det putre i noen minutter før du tilsetter lønnesirupen og blander godt sammen.
La det småputre til du har ønsket konsistens, avkjøl og hell over på lufttette glass med lokk. Holder i ca. 1 uke i kjøleskap.