Granola i skapet betyr at man har både frokost, lunsj, mellommåltid, dessert og kvelds i ett. Vi har også en oppskrift med granola med kokos og mandler, men det er alltid fint å kunne variere litt. Favoritten er å servere granola med litt bær eller frukt, samt tyrkisk yoghurt.
Oppskriftskreatør: Ina Shelby
40 g smør
2 spiseskjeer honning
3 dl Helios Havregryn
1 dl Helios Valnøtter
1 dl Helios Gresskarkjerner
1/2 dl Helios Sesamfrø
Smelt smør og honning i en stekepanne og rør i resten av ingrediensene.
Bland godt sammen og stek et par minutter slik at smør og honning er godt trukket inn i det tørre.
Legg alt utover et stekebrett kledd med bakepapir og bre det utover med en slikkepott.
Stek i varmluft på 180 grader i 10-15 minutter.
Rør i massen underveis, slik at alt blir jevnt stekt.
Granolaen skal bli sprø og gyllenbrun.
Brukes på toppen av yoghurt, cottage cheese, kesam, is, hva du vil.
Ingredienser
40 g smør
2 spiseskjeer honning
3 dl Helios Havregryn
1 dl Helios Valnøtter
1 dl Helios Gresskarkjerner
1/2 dl Helios Sesamfrø
Instruksjoner
Smelt smør og honning i en stekepanne og rør i resten av ingrediensene.
Bland godt sammen og stek et par minutter slik at smør og honning er godt trukket inn i det tørre.
Legg alt utover et stekebrett kledd med bakepapir og bre det utover med en slikkepott.
Stek i varmluft på 180 grader i 10-15 minutter.
Rør i massen underveis, slik at alt blir jevnt stekt.
Granolaen skal bli sprø og gyllenbrun.
Brukes på toppen av yoghurt, cottage cheese, kesam, is, hva du vil.