Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Havregrøt med frukt og nøtter
Frokost & Mellommåltid
15 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:
Mia Skrataas / miasmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
100 g Helios Store havregryn
2 dl lettmelk
2 dl vann
0,25 ts salt
1 økologisk eple
30 g Helios Rosiner
1 ss Helios Lønnesirupsirup
1 ts Ceylon kanel
20 g Helios Valnøtter
Kok opp melk og vann og ha i havregryn og salt.
La det småkoke i 5 minutter.
Skrell eple og hakk i terninger ha de resterende ingrediensene i gryta.
Varm opp under omrøring.
Ingredienser
100 g Helios Store havregryn
2 dl lettmelk
2 dl vann
0,25 ts salt
1 økologisk eple
30 g Helios Rosiner
1 ss Helios Lønnesirupsirup
1 ts Ceylon kanel
20 g Helios Valnøtter
Instruksjoner
Kok opp melk og vann og ha i havregryn og salt.
La det småkoke i 5 minutter.
Skrell eple og hakk i terninger ha de resterende ingrediensene i gryta.
Varm opp under omrøring.
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Helios Lønnesirup
189 ml
Lignende oppskrifter
Surdeigsbrød med quinoamel
Quinoalapper med tranebær
Scones
Speltbagels
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier