Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Frokostpannekaker
Frokost & Mellommåltid
30 min
Antall porsjoner:
Enkle frokostpannekaker med havregryn og blåbær servert med lønnesirup.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
3 dl Helios Havregryn
3 egg
0,5 dl Helios Kokosmelk
2 håndfuller blåbær
2 håndfuller Helios Valnøtter, grovhakket
Helios Lønnesirup
Smør til steking
Bland sammen havregryn, egg og kokosmelk i en bolle.
La den svelle i 5-10 minutter.
Varm smør i en stekepanne. Bruk ett par spiseskjeer og stek små pannekaker.
Når de er nesten ferdige legger du i noen blåbær, snur og steker videre til de er ferdige.
Server med lønnesirup og hakkede nøtter.
Ingredienser
3 dl Helios Havregryn
3 egg
0,5 dl Helios Kokosmelk
2 håndfuller blåbær
2 håndfuller Helios Valnøtter, grovhakket
Helios Lønnesirup
Smør til steking
Instruksjoner
Bland sammen havregryn, egg og kokosmelk i en bolle.
La den svelle i 5-10 minutter.
Varm smør i en stekepanne. Bruk ett par spiseskjeer og stek små pannekaker.
Når de er nesten ferdige legger du i noen blåbær, snur og steker videre til de er ferdige.
Server med lønnesirup og hakkede nøtter.
Lignende oppskrifter
Surdeigsbrød med quinoamel
Quinoalapper med tranebær
Scones
Speltbagels
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier