Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Hjemmelaget blåbærsaft
Drikke
60 min
Antall porsjoner:
Denne blåbærsaften smaker godt både varm og kald.
Oppskriftskreatør:
Mia Skrataas / Miasmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
400 g blåbær
120 g Helios Rårørsukker
0,5 dl vann
2 ts Helios Vaniljepulver
1 ts sitronsaft
Kok opp blåbær og vann og la det småkoke under lokk i omtrent 10 minutter.
Sil blåbærene i ei finmaska sil eller gjennom et klede.
Klem ut det meste av safta, men unngå å klemme så hardt at blåbærkjøttet klemmes igjennom.
Kok opp blåbærsafta og tilsett sukker, vaniljesukker og sitron.
Skal safta oppbevares på flaske over lengre tid bør flaska ligge et minutt eller to i kokende vann før kokvarm blåbærsaft tilsettes.
Sett lokk på flaska straks.
Ingredienser
400 g blåbær
120 g Helios Rårørsukker
0,5 dl vann
2 ts Helios Vaniljepulver
1 ts sitronsaft
Instruksjoner
Kok opp blåbær og vann og la det småkoke under lokk i omtrent 10 minutter.
Sil blåbærene i ei finmaska sil eller gjennom et klede.
Klem ut det meste av safta, men unngå å klemme så hardt at blåbærkjøttet klemmes igjennom.
Kok opp blåbærsafta og tilsett sukker, vaniljesukker og sitron.
Skal safta oppbevares på flaske over lengre tid bør flaska ligge et minutt eller to i kokende vann før kokvarm blåbærsaft tilsettes.
Sett lokk på flaska straks.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Lignende oppskrifter
Smoothie bowl med lakris og vanilje
Kokossmoothie
Smoothie bowl med rødbetejuice
Smoothie bowl med mango
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier