Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Tomat, pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Hjemmelagd mandelmelk
Drikke
30 min
Antall porsjoner: 6
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
150 gram Helios Mandler
1 liter vann
1 klype Helios Vaniljepulver
Legg mandlene i bløt over natten.
Hell av bløtevannet og skyll mandlene i et dørslag.
Ha mandler og nytt kaldt vann, sammen med søtinga om du vil, i en blender og kjør til det er ei jevn blanding.
Legg et kjøkkenhåndkle eller nøttepose over en bolle og hell blandinga gjennom.
La sile av slik at du sitter igjen med mandelmassen, i håndkledet.
Hell melk over på flaske og oppbevar i kjøleskap.
Melka holder seg i 3-5 dager i kjøleskap.
Ingredienser
150 gram Helios Mandler
1 liter vann
1 klype Helios Vaniljepulver
Instruksjoner
Legg mandlene i bløt over natten.
Hell av bløtevannet og skyll mandlene i et dørslag.
Ha mandler og nytt kaldt vann, sammen med søtinga om du vil, i en blender og kjør til det er ei jevn blanding.
Legg et kjøkkenhåndkle eller nøttepose over en bolle og hell blandinga gjennom.
La sile av slik at du sitter igjen med mandelmassen, i håndkledet.
Hell melk over på flaske og oppbevar i kjøleskap.
Melka holder seg i 3-5 dager i kjøleskap.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Lignende oppskrifter
Smoothie bowl med lakris og vanilje
Kokossmoothie
Smoothie bowl med rødbetejuice
Smoothie bowl med mango
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier