Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Speltpannekaker

Pannekaker med speltmel; til frokost, lunsj elller middag.
Varier med toppingen og stek store eller små pannekaker. Her får du en oppskrift toppet med appelsin, lønnesirup og nøtter.

Ingredienser

3 dl Helios speltmel siktet
3 økologiske egg
3 dl økologisk melk
1 klype salt
Smør til steking

Topping:

Appelsiner
Helios lønnesirup
Diverse Helios nøtter

Fremgangsmåte

  1. I en bolle visper du sammen eggene raskt, sil inn melet og bland inn sammen med melken. Til slutt rører du inn saltet, sett til svelling i ca 15-20 min.

  2. Rens appelsinene og del i terninger, bland sammen med litt lønnesirup.

  3. Stek pannekakene i en panne med litt smør.

  4. Server med appelsiner og nøtter.

    Kilde: Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Spoon. Instagram: @spoon_no

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS