Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Bananbrød

Bananer gir ekstra god smak på brødet. Ikke kast de brune bananene! Jo brunere, jo bedre smaker de.

Ingredienser

2 modne bananer
½ cup Helios Lønnesirup
½ cup valgfri yoghurt
¼ cup valgfri melk
2 cups Helios Speltmel
2 ts Helios Kanel
2 ts Helios Kardemomme
1 ts ekte vaniljepulver (kan sløyfes)
1 ts bakepulver
70 g valgfri mørk sjokolade

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 190 grader.

  2. Mos bananene i en bolle med en gaffel. Tilsett lønnesirup, yoghurt, og melk og bland alt godt sammen

  3. I en annen bolle; bland sammen speltmel, kanel, kardemomme, vanilje og bakepulver.

  4. Vend inn den tørre blandingen med den våte blandingen.

  5. Hakk sjokoladen opp i ønskede biter og vend det jevnt inn i bananbrødrøren.

  6. Smør en liten brødform med kokosolje/smør godt i kantene og hell bananbrødrøren oppi.

  7. Stek bananbrødet i 50 minutter eller til det blir gyllent.

  8. Avkjøl på rist og nyt!



    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Kaja Bratvedt / @kajaand

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS