Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Jordbær og kokos ispinner

Lett
7 stk
Forfriskende hjemmelagde ispinner med sommerlig smak av jordbær og kokos!

Ingredienser

250-300 gram ferske jordbær
2 ss honning eller Helios Agavesirup
3,6 dl Helios Kokosmelk
2 ss vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

    1. Skjær jordbærene i tynne skriver (ta bort kjernen) og ha dem i en liten kjele sammen med honningen. Varm forsiktig opp på medium varme, til bærene er myke.

    2. Ta kjelen av platen og mos jordbærene med en gaffel. Avkjøl. Ta vare på omtrent halvparten i en egen bolle.

    3. Bland resten av jordbær-blandingen med kokosmelk og vaniljeekstrakt sammen i en bolle.

    4. Legg den rene jordbær-blandingen i ispinne-formene først, deretter kokos- og jordbær-blandingen.

    5. Settes i fryser i ca. 5 timer.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS