Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Peanøttbars med havregryn

Lett
Superenkelt og kjempegodt!

Ingredienser

250 g Helios peanøttsmør
70 g Helios lønnesirup
175 g Helios havregryn
100 g mørk sjokolade

Fremgangsmåte

  1. Legg bakepapir i en form på ca 20x20

  2. Bland sammen peanøttsmør og lønnesirup i en kjele. Varm raskt opp kjelen og rør rundt til det er godt blandet. Ta av platen og bland inn havregryn. a av platen og bland godt sammen. Fordel med en slikkepott i formen og trykk lett ned.

  3. Smelt sjokoladen over ett vannbad og fordel over peanøttblandingen. Sett i fryseren og la det stå i ca 40 minutter til det er fast. Fjern fra fryseren og kutt i ønsket størrelse.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen Spoon.

Tips:

 
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS