Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Makaronisalat

Lett
30 min
4 porsjonar
Servér salaten som den er med godt brød til, eller som tilhøyr til grillmat eller på eit koldtbord. Velbekomme!

Ingredienser

1,5 dl Helios økologisk majones
1,5 dl lettrømme
1 ts honning
1 ss sitronsaft
3-4 skiver sylteagurk
1 ts paprikapulver
salt og pepar
250 g makaroni
3-4 vårløk
1 raud paprika
100 g Helios økologisk mais
3-4 egg

Fremgangsmåte

  1. Kok makaroni til den er kokt men framleis har litt tyggemotstand. Skyl makaronien i kaldt vatn gjennom eit dørslag og set til side.

  2.  Hardkok egga og kjøl dei så ned i kaldt vatn. Skrell dei og del i fire eller åtte bitar.

  3.  Rør saman majones, lettrømme, honning, paprikapulver, sitron og finhakka sylteagurk

  4.  Vend makaronien inn i dressingen og bland så inn mais, paprika og vårløk i små bitar. Du treng ikkje blande dei heilt inn, då beheld dei fargen sin, så ser salaten litt meir fargerik ut på bordet.

  5.  Legg egga over og krydre raust med salt og pepar igjen.

  6. Servér salaten som den er med godt brød til, eller som tilhøyr til grillmat eller på eit koldtbord. Velbekomme

    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen: Kvardagsmat, Instagram: @kvardagsmat

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS