Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Havrekjeks med kesambær

Lett
15-30 kjeks
Enkle, deilige havrekjeks som du topper med kesam og bær. Et næringsrikt og litt sunnere alternativ!

Ingredienser

200 g usaltet smør
1 dl Helios rårørsukker
2 dl Helios vaniljesukker
1 ts Helios bakepulver
1 ts Helios kardemomme
4 dl Helios spelt siktet
2 dl Helios havregryn
1 ss Helios lønnesirup

Til servering:
Vaniljekesam
Diverse bær og frukt

Fremgangsmåte

  1. Start med å romtemperere smøret, så pisker du det sammen med sukker til du har en smørkrem.

  2. I en bolle blander du vaniljesukker, bakepulver, kardemomme og siktet spelt. Bland inn i smørkremen sammen med lønnesirup og havregryn.

  3. Del deigen i ønsket antall kjeks, skal du lage store deler du deigen i 15, for små kjeks deler du deigen i 30. Rull kuler og legg på ett stekebrett med bakepapir. Trykk kakene lett ned og stek i ca 10 min på 200 grader. Avkjøl kjeksene og topp med kesam, bær og frukt rett før servering.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS