Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Pastasalat med chorizo

Lett
4-6 porsjoner
Lag salaten hjemme, legg den over i et glass og ta med i piknikkurven!

Ingredienser

400 g Helios Speltskruer
50 g Helios Pinjekjerner
130 g Helios Gul pesto med cashewnøtter
3 ss Helios Olivenolje
400 g Helios Kidneybønner, røde
1 pakke Ruccola
50 g soltørka tomater, hakket
100 g Chorizo i skiver

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken og avkjøl.

  2. Rist pinjekjerner i en tørr panne.

  3. Bland sammen ferdigkokt pasta, gul pesto, olivenolje,kidneybønner, ruccola, soltørka tomater og chorizo. Legg salaten over på glass og pakk med deg i piknikkurven.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen Spoon.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS