Content1 | col1

Detox matskapet ditt!

Ønsker du å få et mer økologisk kosthold? Det er slett ikke vanskelig.

 • Del på Facebook
 • Skriv ut
  Skriv ut
 • E-post
  Tips en venn
Skrevet av Mona Kwon Vestengen
Publisert: 29.04.2016
En gang i tiden var økologisk mat bare noe for spesielt interesserte. Slik er det ikke nå – stadig flere har lyst til å spise mat som er ren, og økologisk mat er blitt mye lettere tilgjengelig.

Kanskje du er blant de mange som har lyst til å spise mer økologisk, men ikke helt vet hvordan du skal gå fram? Da har vi oppskriften for deg: Bli med på prosjekt #sommermatskapet2016

Hvis du kickstarter våren med et renere og sunnere kosthold, får du samtidig en detox av deg selv. Det er vel ingen dum måte å lade opp til sommeren på?

Derfor er det smart

Kroppen din er et fintunet maskineri, og maten er kroppens drivstoff. Da sier det seg selv at du burde være interessert i å gi den et mest mulig rent drivstoff, fritt for unødvendige tilsetningsstoffer og rester av kunstgjødsel og sprøytemidler.

Det gjør du ved å velge økologisk mat – mat som er dyrket på den reneste og mest naturlige måten. Økologisk mat er dessuten verken sminket med kunstig farge for å se penest mulig ut i butikken, eller behandlet med smaksforsterkere for å gi bedre smak til billige råvarer.

Sunnere kosthold gir sunnere kropp

Men hvordan skal du gå fram for å fjerne de unødvendige tilsetningsstoffene i maten din? Det er ikke vanskelig. Bli med på prosjekt #sommermatskapet2016!

Tørrvarer er et ypperlig sted å starte på. Basisvarene i matskapet ditt kan nemlig også inneholde unødvendige tilsetningsstoffer og rester av kjemikalier som du ikke ønsker å få i deg. Helios har en hel rekke av basisvarer som gjør at det er lett å ta de økologiske valgene, og som gjør deg sikker på at når du lager mat er den renest mulig. Her finner du alt fra korn, mel og andre bakervarer , tilris, pasta og linser.

Helios har også økologisk sukker, forskjellige næringsrike og anvendelige oljer og ulike krydder - alle gode og rene produkter som smaker godt på naturlig vis.

Lag de deiligste retter

Etter at alle basisvarene er i orden, gir det større mening å velge økologiske ferskvarer som egg, kjøtt og grønnsaker.

Og du kan lage mye deilig mat med de rene ingrediensene du nå har i skapet ditt. Hos Helios finner du en verden av oppskrifter, som hjelper deg å tenke nytt på hva du putter i deg - helt uten å måtte inngå kompromiss når det kommer til smak! Det er heller tvert imot. Økologisk mat smaker virkelig godt i seg selv helt uten kunstige smaksforsterkere.

FLOTTE PRODUKTER TIL MATSKAPET DITT: Helios har en hel rekke av rene økologiske produkter som er perfekt for deg som har lyst til å detoxe matskapet ditt.

Godt for deg - og godt for miljøet

Her er fem gode grunner til å velge økologisk mat:
 • Du får mat uten rester av sprøytemidler.
 • Du får mat med mer smak.
 • Økologisk landbruk er godt for vannet vårt.
 • Økologisk landbruk er positivt for bønder i utviklingsland.
 • Med økologisk landbruk bevarer vi bier, humler og andre insekter som hjelper oss med 1/3 av verdens matvareproduksjon.

Her er fem gode grunner til å velge økologisk mat.


Gjør kroppen sommerklar - innenfra!

29.04.2016 Den beste skjønnhetspleien i verden får du via maten. Vit hvordan du spiser deg enda vakrere!
Les mer »

Lett å spise godt uten kjøtt

29.04.2016 Det er godt for både helse, miljø og lommebok å ha en vegetardag i uka.
Les mer »

Smart mat for deg som trener

29.04.2016 Det er ikke ett fett hva du putter i deg. Her får du tipsene til hvordan du får mest mulig ut av treningen din!
Les mer »

Vet du egentlig hva du spiser?

29.04.2016 Ikke la deg lure av sminke og kunstig smak på maten.
Les mer »
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS